Vinarija "Vinarija"

Znanja preneta generacijama kao i savremena i naučna dostignuća u proizvodnji grozdja i vina koja su postignuta u razvijenim zemljama nije bilo moguće primeniti bez poznavanja: osnovnih pojmova iz biologije voćaka, klimatskih i edafskih uslova, najvažnijih načina proizvodnje sadnica kod pojedinih vrsta, izbora najznačajnijih sorti i podloga za pojedine rejone, tehnike i tehnologije proizvodnje sadnica, nege i zaštite od prouzrokovača biljnih bolesti, štetočina i korova, vađnja i manipulacije sadnicama do sadnje u voćnjaku, pa smo edukacijom iz ovih oblasti posebno obratili pažnju. Svoja dugogodišnja kao i dostignuća kod nas i u svetu iz ove oblasti, pokušali smo da na praktičan načina prenesemo na proizvodnju u našoj kompaniji.

Nas tim

Mi proizvodimo vrhunska vina

team

Vlasnik i direktor Petar Petrovic Nastavljac tradicionalne i zacetnik nove tehnoloski unapredjene vinarije "Vinarija"

team

Pi-Ar menadzer Petar Petrovic Menadzer distribucije vina, organizator poseta vinariji "Vinarija"

team

Enolog Petar Petrovic Kontrola kvaliteta vina.

Nasa prica

Vinarija

Selo , podno Goca, gde se nalazi Vinarija "", oduvek je bilo poznato po uzgajanju vinove loze i vinarstvu. Osunčane padine, struktura zemljišta, ruža vetrova i povoljna klima ovog Zupskog kraja su prirodna blagodet koja je pretočena u najkvalitetnija vina Vinarije "" . Korisćenjem najsavremenije tehnologije, svetskih trendova, naučnih saznanja i tradicije generacija, Vinarija "" je postala lider među proizvđjačima vina celog balkanskog regiona. Vinarija "" se pored proizvodnje vina bavi i vinskim turizom na vrhunskom nivou, što potvrđuje godišnja poseta od preko 15.000 ljubitelja vina u okviru organizovanih i individualnih poseta. U okviru naše ponude pruža Vam se mogućnost obilaska vinograda i vinarije u pratnji stručnog vodiča i degustacija naših vina. Pored dobro poznatih brendova kao sto su Trijumf, Trijumf Barrique, Selection, Harizma i Varijanta, ljubitelji vina mogu da degustiraju i Trijumf Noir, Viziju i Rodoslov.

1953. godine, nastala je Vinarija "", u kojoj se iz grozdova sazrelih pod blagim jesenjim suncem, u savremeno opremljenim podrumima proizvode vina zaštićenog geografskog porekla koja su od Ministarstva Poljoprivrede Republike Srbije proglašena vrhunskim. Zupski majstor vina, višestruki je dobitnik zlatnih medalja na Beogradskom sajmu "Svet Vina", i poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, za vino Šardone.

full-size photo
Free Web Hosting